Ceylanpınar’da Girişimcilik Kursu Sona Erdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ceylanpınar’da Girişimcilik Kursu Sona Erdi
10 Şub 2018 / Cmt 10:19
/ 15 Kez Okundu
| |

Ceylanpınar Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ortak düzenlenen ‘’Girişimcilik’’ kursu tamamlandı

Ceylanpınar Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ortak düzenlenen ‘’ Girişimcilik’’ kursu tamamlandı.

Eğitim hayatını tamamlamış gençler ve küçük çaplı esnafa verilen girişimcilik kursu yoğun ilgi gördü. Talebin yoğun olması gençlerin kursa yoğun ilgi göstermesi gençlerin azmini bir kez daha gözler önüne serdi. Kurs eğitmeni Ekonomi uzmanı Tuncay işlek’in katkılarıyla gençlere yönelik girişimcilik ruhunu ortaya çıkartma adında büyük bir adım atılmış oldu. İşlek, gençlerin yoğun katılımını kendilerini memnun ettiğini belirtti. Bu kursun devamının gelmesi için gençlerden ve esnaflardan yoğun bir talep geldiğini ifade eden Kurs eğitmeni Tuncay İşlek, özelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen ay gençlerle buluşmasında girişimci olmalarını konusunda vurgu yapmıştı. Ceylanpınar Belediyesi yaptığı bu çalışma ile Cumhurbaşkanımızın sözlerine önem verdiğinin göstergesi olduğunu ifade etti.
Kursa katılan esnaflar ise, kursun çok verimli geçtiğini ifade ederek, katkılarından dolayı belediye başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.