Çiğli’de cumhuriyete İlkay Akkaya’lı kutlama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çiğli’de cumhuriyete İlkay Akkaya’lı kutlama
29 Eki 2017 / Paz 09:58
/ 89 Kez Okundu
| |

Çiğli Belediyesi, cumhuriyetin 94

Çiğli Belediyesi, cumhuriyetin 94. kuruluş yıl dönümünü düzenlenen kortej yürüyüşü ve görkemli konserle kutladı. Özgün müziğin dev ismi İlkay Akkaya, Rumeli ve Balkanların sevilen grubu Ekrem ve Erşan ikilisi ile Abdal Haluk Tolga İlhan’ın muhteşem konseriyle Çiğli halkı unutulmaz bir gece yaşadı.

Çiğli Belediyesi tarafından cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümü kutlamaları meşaleli kortej yürüyüşü ile başladı. Belediye önünden hareket eden coşkulu grup ellerinde Türk bayrakları ile konser alanı olan Egekent girişinde bulunan Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı’na yürüdü. Yürüyüşe ve Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve ilçe yönetimi, gaziler, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet konseri Ekrem ve Erşan ikilisinin sahne almasıyla başladı. Konseri izlemeye gelenler Balkan esintileri ile coşkulu dakikalar yaşadı. Daha sonra sahne alan Abdal Haluk Tolga İlhan da sevilen ezgileri Çiğli halkı için seslendirdi. Gecenin finalini ise özgün müziğin dev ismi İlkay Akkaya yaptı. Sevilen müzisyen seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla muhteşem bir konser vererek Çiğli halkının yüreğinde bir kez daha taht kurdu.

“Cumhuriyete ve ilkelerine sadık kalınmalı”
Amfi tiyatroda Çiğli halkına seslenen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, cumhuriyete ve ilkelerine sadık kalınması gerektiğinin önemini vurgulayarak, “Cumhuriyetimize kast etmek isteyen bir sürü bedbahtlar çıktı. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete ve ilkelerine sadık kalınmasını istiyoruz. İlelebet cumhuriyet yaşasın istiyoruz. Çiğli, cumhuriyeti gerçekten çok seviyor” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.