Çıldır Mahallesi’ne Atatürk büstü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çıldır Mahallesi’ne Atatürk büstü
28 Şub 2024 / Çar 14:58
/ 0 Kez Okundu
| |

Muğla’nın Marmaris ilçesi Çıldır Mahalle Muhtarlığı’nın bahçesinde yaptırılan Atatürk Büstü’nün açılışı törenle yapıldı.


Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla Çıldır Mahalle Muhtarlığı’nın bahçesinde yaptırılan Atatürk Büstü’nün açılışı mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı. Çıldır Mahalle Muhtarı Şeref Eren’in girişimleri ve belediyenin katkılarıyla yapılan büstün açılışına Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Muhtar Şeref Eren, büstün yapımına katkı sunan herkese teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise, “Cumhuriyet sevdamızla sonsuza dek yüreğimizde yaşatacağımız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bu vesileyle bir kez daha şükranla, sevgiyle ve özlemle anıyorum” dedi.

Kaymakam Nurullah Kaya da mahalle sakinlerini selamladı. Açılışın ardından mahalle sakinleri ile halk toplantısı düzenlendi. Kaymakam Kaya ve Başkan Oktay yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.