Cinderes terörden temizleniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cinderes terörden temizleniyor
09 Mar 2018 / Cum 17:18
/ 66 Kez Okundu
| |

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin yolundaki en önemli noktalardan biri olan Cinderes beldesinin kontrolünü ele geçirirken, bölgede teröristlerin tünel girişlerinde kullanmak üzere yol kenarlarına bıraktıkları beton kalıplar iş makineleriyle kaldırıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin yolundaki en önemli noktalardan biri olan Cinderes beldesinin kontrolünü ele geçirirken, bölgede teröristlerin tünel girişlerinde kullanmak üzere yol kenarlarına bıraktıkları beton kalıplar iş makineleriyle kaldırıldı.
Afrin’e 15 kilometre uzaklıktaki Cinderes terörden temizleniyor. Bölgede sivillerin evlerine geri dönmeleri amacıyla yol düzenleme çalışmaları yapılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, yollardan molozları iş makineleriyle kaldırırken, teröristlerin tünel girişlerinde kullanmak üzere yol kenarlarına bıraktıkları beton kalıplar iş makineleriyle kaldırıldı. Bir ÖSO askeri, "PKK/PYD teröristlerinden temizlediğimiz Cinderes beldesi içindeyiz. Gördüğünüz gibi TSK’ya ait iş makinesi kapatılan yolları temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Sivil kardeşlerimizin tekrar şehre dönmesi için hazırlıklar yapıyoruz. Hedefimiz Cinderes’ten Azez’e giden yolu açmak" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.