Çocuk Meclisi üyeleri Başkan Büyükkılıç’ın Tıp Bayramı’nı kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocuk Meclisi üyeleri Başkan Büyükkılıç’ın Tıp Bayramı’nı kutladı
14 Mar 2018 / Çar 17:10
/ 36 Kez Okundu
| |

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Melikgazi Belediye Başkanı Dr

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, Tıp bayramını kutladı.
Çocuk Meclisi üyeleri Başkan Memduh Büyükkılıç’a hem tıp hem de kent doktoru olmasından dolayı buket çiçek vererek, Çocuk Meclisi olarak tıp bayramını kutladılar ve bir süre sohbet ederek, tıp doktorluğu mesleği hakkında bilgi aldılar. Bu anlamlı günde bir hekim olarak Çocuk Meclisinin yapmış olduğu ziyaretten son derece mutlu olduğunu ve duygulandığını belirten Başkan Büyükkılıç, “ Çocuk Meclisi üyeleri her konuya çok duyarlılar. Bu Tıp Bayramında başkanlarının da bir nörolog doktor olduğunu unutmamışlar. Bugün onlar benim 14 Mart Tıp Bayramımı kutluyorlar, dilerim gelecekte bizde onları muayenehanelerinde ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutlarız. Bu anlamlı ziyaret vesile ile bende tüm tıp camiasının, meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum. Daha nice bayramlara sağlıkla, insanlara hizmet etme amacı ile erişmelerini temenni ediyorum” dedi.
Çocuk Meclisi Üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı münasebeti ile yapmış oldukları ziyaret ile tıp doktorluğunun insan odaklı olmasından dolayı sorumluğun daha ağır olduğunu ifade ettiler. Çocuk meclisi üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programına Başkan Memduh Büyükkılıç’ı davet ettiler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.