Çocuklardan asker ağabeylerine çay ve meyve ikramı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocuklardan asker ağabeylerine çay ve meyve ikramı
24 Kas 2017 / Cum 12:02
/ 10 Kez Okundu
| |

Erzurum’un Aşkale ilçe merkezinde gerçekleştirilen bir toplantıya İlçe Jandarma Komutanlarını getiren askerler, araç başında bekledikleri esnada mahalle çocuklarından büyük ilgi gördü

Erzurum’un Aşkale ilçe merkezinde gerçekleştirilen bir toplantıya İlçe Jandarma Komutanlarını getiren askerler, araç başında bekledikleri esnada mahalle çocuklarından büyük ilgi gördü.
Havanın soğuk olmasından dolayı çocuklar, asker ağabeylerine önce çay sonrasında da evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları mey veleri ikram etti. Kendilerinin de ileride bu kutsal görevi se ve se ve yapacaklarını belirten çocuklar, "Şu anda bizlerin vatanımızda, memleketimizde ve evlerimizde rahat rahat korkmadan gü ven içinde yaşıyorsak bu asker ağabeylerimiz sayesinde. Allah nasip ederse bizler de sıramız geldiğinde bu kutsal görevi se ve se ve yapacağız. Anne, babamız bizlere asker ocağı demek peygamber ocağı demek olduğunu her seferinde söyleyip bizlere vatan sevgisini aşılıyorlar. Belki biz de gittiğimiz başka şehirlerde askerlik yaptığımızda bizlere de oranın insanları ikramlarda bulunur. Hem bizler misafirper ver insanlarız" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.