Çorlu’da İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çorlu’da İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri
12 Mar 2018 / Pzt 19:15
/ 65 Kez Okundu
| |

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.
Çorlu Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çorlu Belediyesi ev sahipliğinde Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde düzenlenen programa Çorlu Kaymakamı Le vent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı temsilcisi, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda ilçe genelinde düzenlenen İstiklal Marşı temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere de ödüllerinin verildiği programda, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile yarışmada mansiyon ödülüne layık görülen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu görme engelliler sınıfı öğrencisi Taha Çakır İstiklal Marşı’nın birer kıtasını okudular. İstiklal Marşı’nın farklı öğrenciler tarafından okunması sırasında 5 ortaokul öğrencisi de İstiklal Marşı’nı işaret diline çevirdi.
Başarılı öğrencilerin altın ve sinema bileti ile ödüllendirildiği programda, görme engelli öğrenci Taha Çakır da görme engelliler için özel olarak geliştirilen tabletle ödüllendirildi. Program Çorlu Ticaret Borsası Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ’İki Dünya Arasında Bir Yalnız’ adlı gösteri ile sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.