Çorum Belediyesi yaşlı vatandaşların evlerini temizliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çorum Belediyesi yaşlı vatandaşların evlerini temizliyor
30 Oca 2023 / Pzt 18:59
/ 44 Kez Okundu
| |

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla gönüllere dokunan Çorum Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşları yalnız bırakmıyor. Evde temizlik hizmeti ile yaşlıların yüzü gülüyor.

Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen evde temizlik hizmetinden son 4 yıl içerisinde binlerce kişi faydalandı. Şu anda da 174 hanede yaşayan 230 kişiye evde temizlik hizmeti verilmeye devam ediyor. 65 yaş üstü vatandaşların evlerine giden ekipler, camları siliyor, yerleri süpürüyor, toz alıyor, tuvaletten banyoya kadar evin her noktasını pırıl pırıl yapıyor. Çorum Belediyesi’nin gönlüne dokunan çalışmaları yaşlı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Evde temizlik hizmetinden dolayı Çorum Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar bol bol dua ediyor.
’Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla yaptıkları çalışmaları çok önemsediklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Gittiğimiz her evde vatandaşlarımızın dualarını alıyor, işimizi aşkla yapıyoruz. Bizim amacımız Hakk’ın rızasını kazanmak ve halkın duasını almaktır. Hamdolsun 4 yıldır güzel işler yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Evde bakım ve evde temizlik hizmetimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Kimin neye ihtiyacı varsa, kim nerede dara düşmüşse belediyemizin kapısı sonuna kadar açıktır” dedi.
Evde temizlik hizmetinden, ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar faydalanıyor. Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılan başvuru neticesinde şartları uygun olan kişilere evde temizlik hizmeti sunuluyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.