Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
06 Haz 2022 / Pzt 18:40
/ 1.873 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. 'Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faiz artırmayacak, faizi düşürmeye devam edeceğiz' dedi.

"FAİZİ ARTIRMAYACAĞIZ, DÜŞÜRECEĞİZ"

Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faiz artırmayacak, faizi düşürmeye devam edeceğiz. Benim derdim bu ülkede yatırımcı birinci derecede kamu bankalarında düşük faizle sağladığı krediyle yatırıma girsin.

Ek gösterge artışıyla çalışanı ve emeklisiyle tüm kamu görevlilerine verdiğim sözü tutuyoruz. Memurlarımızın ek göstergeleriyle ilgili çalışmaları tamamladık. Meclis'imizin takdirine sunacağımız aşamaya getirdik.

Kamu çalışanları lehine bir fedakarlıkta bulunarak, tüm memurlarımızın ek göstergelerinde 600 puanlık bir yükseltmeye gitmeyi kararlaştırdık.

Yardımcı hizmetler sınıfındakiler dahil, ülkemizdeki 5,3 milyon kamu görevlimizin tamamı, önümüzdeki yılbaşından itibaren bu düzenlemeden yararlanacaktır.

Memurlarımızın maaşlarında küçük de olsa artış sağlamasının ötesinde asıl emekli ikramiyeleri ve emekli maaşlarında ciddi kazanımlar getiriyor.

Yapılan artışlar elbette, halen emekli olan kamu görevlilerinin maaşlarına da yansıtılacaktır.

Yılbaşında, tüm çalışanların durumlarını ekonomide gelinen noktaya uygun şekilde gözden geçirerek herkesin hakkını almasını temin edeceğiz.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.