Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güzel’e Türkiye birinciliği ödülü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güzel’e Türkiye birinciliği ödülü
11 Mar 2018 / Paz 15:41
/ 31 Kez Okundu
| |

Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, AK Parti 18

Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, AK Parti 18. Dönem Siyaset Akademisi birincilik ödülünü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
AK Parti geleneği haline gelen Siyaset Akademisi 2008 yılında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile başladı. Siyaset Akademisi’nin 18. dönemi “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” sloganıyla gerçekleştirildi.
Ankara’da düzenlenen programda Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, ödülünü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alarak, Gaziantep’in ve Şahinbey’in gururu oldu.
“Ak Parti, siyasetin bir okulu haline geldi”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin siyasetin bir mektebi haline geldiğini belirterek, “Siyaset akademimizin kıymetli katılımcıları, değerli arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. AK Parti 18. Dönem Siyasi noktada attığımız adımları bir akademi çatısı altında toplamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu dönem Siyaset Akademisi programının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Güçlenerek gelen akademimiz ilk olarak 2008 yılı ocak ayında başladı. O günden bugüne akademiye katılan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bunun benzeri siyaset dünyasında yok. Onlar hiçbir zaman siyaseti bir okul olarak görmedi ama AK Parti bu işin aynı zamanda mektebi oldu” şeklinde konuştu.
Siyaset gelişim yaşıyor
Türkiye siyasetinin kalbinin attığı programda, Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Siyaset Akademisi programı ile Türkiye siyasetinin önemli bir vizyon kazandığını belirterek, “Liderimiz ve Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi dünyada söz sahibi yapabilmek için her alanda var gücümüzle çalışıyoruz. Siyaset Akademisi Türk siyasetinin de bir kırılma dönemidir. Ülkemizin siyaset anlamında çağ atladığı bir gelişim yaşanmaktadır” diye konuştu.
Dersleri teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştiren Cuma Güzel, Dış Politika, Ekonomi, Türk Siyasal Hayatı, Sosyal Medya Kullanımı, Toplumsal Yapı ve Aile Kurumu, Temel Siyasal Kavramlar ve İdeolojileri, Siyasal İletişim, Medya Okur Yazarlığı, Teşkilat ve Organizasyon Yapılanması, İrfan Dersi, Deneyim Paylaşımları gibi konuları birinciliklerle bitirdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.