Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milletvekili Erdoğan’a kutlama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milletvekili Erdoğan’a kutlama
08 Mar 2018 / Per 15:01
/ 24 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moğolistan’ın yabancı devlet adamlarına verdiği en yüksek nişan olan Kutup Yıldızı Devlet Nişanını alan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı külliyeye davet ederek kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moğolistan’ın yabancı devlet adamlarına verdiği en yüksek nişan olan Kutup Yıldızı Devlet Nişanını alan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı külliyeye davet ederek kutladı.
Türkiye-Moğolistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a Türkiye Büyük Millet Meclisinde düzenlenen törenle Moğolistan Cumhurbaşkanı Battulga Khaltmaa’nın talimatıyla Moğolistan Meclisinden çıkarılan bir kararnameyle yabancı devlet adamlarına verilen en büyük devlet nişanı olan Kutup Yıldızı Devlet Nişanı verilmişti. Bu başarısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı külliyeye davet ederek kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan gündemle ilgili değerlendirmelerin yanı sıra Moğolistan ve Türkiye arasındaki ilişkiler hakkında da bilgiler aldı. TBMM Başkanı İsmet Kahraman’ın yanı sıra Çalışma Sosyal ve Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’la çeşitli konularda istişarede bulunan Milletvekili Erdoğan Moğolistan’ın Türk sanayici ve iş adamları için önemli yatırım fırsatları oluşturulabilecek bir ülke olduğunu ifade etti. Moğolistan’ın özellikle alt yapı ve şehircilik alanında Türk mütahitleri için önemli bir Pazar olabileceğini belirten Erdoğan, Moğalistan’ın yer altı ve yer üstü zenginliklerine de dikkat çekti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.