Demircili üreticiler desteklerden memnun

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Demircili üreticiler desteklerden memnun
11 Oca 2018 / Per 15:03
/ 18 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesini ziyaret ederek, sera ve zeytin desteği sağladıkları üreticilerle bir araya geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesini ziyaret ederek, sera ve zeytin desteği sağladıkları üreticilerle bir araya geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Yılmaz Usta, Demirci ilçesini ziyaret ederek, daha önce sera desteği yapılan Yeşiloba ve Yeşildere mahallelerindeki üreticileri ziyaret etti. Usta’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan da eşlik etti. Üreticilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Usta ve Aysan, üreticilerin taleplerini ve şikayetlerini dinledi. Seracılık desteğinin ardından üretime başladıklarını belirten üreticiler, Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler. Yeşiloba ve Yeşildere mahallelerinin ardından Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Yılmaz Usta ve Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, zeytin fidanı desteği sağlanan Çataloluk Mahallesi’ni ziyaret ederek, burada üreticilerle bir araya geldi. Çataloluk Mahallesi’ne son 2 yılda 10 bin adet zeytin fidanı dağıtıldığını belirten Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Yılmaz Usta, “Bu rakam Demirci genelinde 32 bin adet. Bugün sizleri ziyaret etmemizin nedeni hem sorunlarınızı dinlemek, hem de budama ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak” dedi.
Zeytin üreticilerinin sorunlarını, talep ve şikayetlerini dinleyen şube müdürleri, üreticilerden gelen budama eğitimi talebi ile ilgili gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kırsal kalkınmaya önem verdiğini belirten Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, destekse destek, eğitimse eğitim üreticimizin her zaman yanında. O açıdan içiniz rahat olsun. Budama eğitimiyle ilgili de gereğini yapacağız” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.