Demre esnafı Mahmut Perçin dedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Demre esnafı Mahmut Perçin dedi
21 Oca 2018 / Paz 12:44
/ 121 Kez Okundu
| |

Demre Esnaf Sanatkârlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Demre Esnaf Sanatkârlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Geçerli oyların 352 sini alan Mahmut Perçin, Demre Esnaf Sanatkârlar, Şoförler ve Nakliyeciler Odasının yeni başkanı seçildi.
Gökyazı Mahallesi Turkuaz Restoran’da yapılan toplantıya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, partilerin ilçe başkanları ve esnaflar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda geçmiş yıllara ait bilançosunun okunması ve oylanması yapıldı. Daha sonra konuşmalara geçildi. İki dönemden beri kendisine verilen görevi en iyi şekilde yaptığına inandığını belirten mevcut Başkan Ahmet Özen; “Eğer bana yeniden görev verirseniz aynı şekilde tüm esnaflarımızı kucaklayıcı bir şekilde görevimi sürdüreceğim” dedi. Demre Esnaf ve Sanatkarının Yeni Başkanı Mahmut Perçin’de yaptığı konuşmada, kendisine görev verilirse farklı bir anlayışla Demre esnafına en iyi şekilde hizmet edeceğini söyledi. Konuşmalar sonucunda oy kullanma işlemi geçildi.
Oylamalar sonucunda, kullanılan 702 oyun 683 ü geçerli sayıldı. Geçerli oyların 352 sini alan Mahmut Perçin ve Yönetimi Demre Esnaf Sanatkârlar, Şoförler ve Nakliyeciler Odasının yeni başkanı seçildi. Mevcut Başkan Ahmet özen ise 331 oy aldı.
Mahmut Perçin’in Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Necdet Arıcı, İbrahim Sabancı, Mustafa Özkaya, Ali Kılıç, Hıdır Bodur, Mutlu Meydan."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.