Depremde hayatını kaybedenler için dua gecesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Depremde hayatını kaybedenler için dua gecesi
17 Şub 2023 / Cum 12:45
/ 35 Kez Okundu
| |

Samsun’un Bafra ilçesinde, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için “Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Gecesi” düzenlendi.

Bafra Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Gecesi” büyük ilgi gördü. Moderatörlüğünü Üsküdar Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi Kerim Öztürk’ün yaptığı programda; İstanbul Üsküdar Pazarbaşı Camii İmam Hatibi ve 8. Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Dünya Birincisi Adem Bilgetay, Üsküdar Büyük Çamlıca Camii Müezzini ve Bahreyn Dünya Kur’an Okuma Birincisi Ahmet Aybar, Üsküdar Valide-i Cedid Camii İmam Hatibi Doğan Temiz, Eminönü Yeni Camii İmam Hatibi Emrullah Akbaş ve Ayasofya Camii İmam Hatibi ve 2015 yılı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Dünya Birincisi Ferruh Muşter, Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptı.
Programda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşların desteğiyle, AFAD’ın koordinasyonunda deprem bölgesine 25’in üzerinde yardım tırı gönderdiklerini, deprem bölgelerinden de ilçeye yaklaşık bin depremzedenin geldiğini açıkladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.