Develi’de Hacı Hasan Efendi’yi Anma Gecesi düzenlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Develi’de Hacı Hasan Efendi’yi Anma Gecesi düzenlendi
30 Oca 2018 / Sal 13:36
/ 81 Kez Okundu
| |

Develi Genç Ortam Derneğinin Mustafa Aksu Kültür Merkezinde düzenlediği Yahyalılı Hacı Hasan Efendi’yi Anma Gecesi Develi halkının yoğun ilgisini gördü

Develi Genç Ortam Derneğinin Mustafa Aksu Kültür Merkezinde düzenlediği Yahyalılı Hacı Hasan Efendi’yi Anma Gecesi Develi halkının yoğun ilgisini gördü.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ve çok sayıda Develilinin katıldığı programın konuşmacısı Hacı Hasan Efendi’nin oğlu olan Ali Ramazan Dinç Hocaefendi oldu. Hacı Hasan Efendi’nin hayatından kesitler anlatan Dinç Hocaefendi ayrıca Afrin’de operasyon yürüten Kahram Türk askerine de hazyır dualar ederek zaferler diledi. Tasavvuf Müziği dinletisi de yapılan programın sonunda konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “ Hacı Hasan Efendimiz İslami bir nesil yetiştirmek için gecesini gündüzeüne katmış ilim irfan ve tasavvuf ehli bir abid kul idi. Rabbim O’na merhametiyle muamele etsin, bizleri de alimlerimizin izini takip eden bir ümmet eylesin” açıklamalarında bulundu. Programın sonunda Başkan Cabbar günün anısına Ali Ramazan Dinç Hocaefendi’ye Türk Bayrağı tablosu hediye etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.