Didim’de Eski başkan Karaca lokma hayrı ile yad edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Didim’de Eski başkan Karaca lokma hayrı ile yad edildi
07 Şub 2018 / Çar 14:09
/ 70 Kez Okundu
| |

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin kurucu Başkanı merhum M

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin kurucu Başkanı merhum M. Ali Karaca, vefatının 8. yılında iki kurum tarafından ortaklaşa düzenlenen lokma hayrı ile yad edildi.
Didim Merkez cami önünde Karaca için lokma hayrı düzenlendi. Oda Başkanı Şerif Erul ile Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile her iki kurumun yönetim kurulu üyeleri ile eski oda başkanı Yaşar Pektaşoğlu da lokma hayrına katıldı.
Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, merhum oda başkanı Karaca’nın her iki kurumu Didim’e kazandırdığını ve onun açtığı bu yolda Didim’e bir çok hizmet edildiğini belirterek “ Didim’de banka şubelerinin açılması, esnafın işlerinin rahatlatılması konusunda merhum Başkan Karaca’nın bir çok faydası oldu. Bizde iki kurum olarak kendisini yad ediyoruz” dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise her yıl gerçekleştir ilen lokma hayrını bu yıl da oda olarak destek olduklarını belirterek “Rahmetli başkanımız her iki kurum faydası dokunmuş ve öncü olmuş birisi. Kendisini bir kez daha dualarla andık. Bize ve Didim esnafına çok büyük katkısı olduk. Minnetlerimizi bir kez daha d ile getirmek istiyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.