Didim’de Gaziler Derneği, şehitleri dualarla yad etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Didim’de Gaziler Derneği, şehitleri dualarla yad etti
10 Mar 2018 / Cmt 12:01
/ 71 Kez Okundu
| |

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim temsilciliğince Afrin harekatında şehit olan askerlerimiz için mevlit okutulup dualar edildi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim temsilciliğince Afrin harekatında şehit olan askerlerimiz için mevlit okutulup dualar edildi.
Mevlite Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Didim İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim temsilcisi Sefer Tatar, MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar ve partililer İyi Parti Didim İlçe başkanı Halil Başaran ve partililer, CHP Didim İlçe sekreteri Hasan Kuru ve partililer katıldı.
Didim İlçe Müftülüğünde görevli imamlar tarafından Kuran-ı kerim okundu ve ardından dualar edildi. Mevlitin sonunda lokma hayrında bulundu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim temsilcisi Sefer Tatar, halen devam eden Afrin harekatından şehit olan ve terörle mücadele sürecinde şehit olan tüm güvenlik güçlerinin ruhları için mevlit okuttuklarını belirterek katılım sağlayan ilçe protokolüne ve davetlilere teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.