DİGİAD, Akbüklü işadamlarını bünyesine kattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
DİGİAD, Akbüklü işadamlarını bünyesine kattı
18 Ara 2017 / Pzt 12:58
/ 50 Kez Okundu
| |

Didim Genç İşadamları Derneğince (DİGİAD), Akbük’te kahvaltılı toplantı düzenledi

Didim Genç İşadamları Derneğince ( DİGİAD), Akbük’te kahvaltılı toplantı düzenledi. Törende 30 genç işadamına rozet takıldı.
Akbük mahallesindeki bir mekanda düzenlenen kahvaltılı toplantıya DİGİAD Başkanı Özgür Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Akbük Mahallesi’nde faaliyet gösteren genç işadamları katıldı. Kahvaltıda konuşan DİGİAD Akbük Temsilcisi Yunus Yalvaç, “Akbük’te derneklere, partilere, ticaret odalarına uzak kalıyorduk. Bir tanışma, bir kaynaşma olsun diyerek DİGİAD’ı davet ettik. Davetimizi kabul edip geldikleri için hepsine teşekkür ediyoruz. Güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.
DİGİAD Başkanı Özgür Deniz ise konuşmasında Akbük’teki işadamlarıyla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Dernek üyelerimizin daha iyi yerlere geleceğinden eminiz. Siyasetin dışında belki siyasetçilerden daha güzel işler yapıyoruz. Bizim amacımız Akbük’ü dışlamak değil, tam aksine Akbük’ü içimize almaktır. Ne kadar birlik olursak o kadar güçlü oluruz. Sizler de bize katkı sağlayacağınızdan şüphem yok; birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.
Toplantının ardından DİGİAD Başkanı Özgür Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, DİGİAD’a katılan Akbüklü yeni üyelere rozetlerini taktı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.