Dilan ve Engin Polat çifti için istenen ceza belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dilan ve Engin Polat çifti için istenen ceza belli oldu
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
16 Mar 2024 / Cmt 13:15
/ 45.487 Kez Okundu
| |

Sosyal medya dünyasının tanınmış isimleri Dilan ve Engin Polat çifti, çıkan iddialarla sarsılıyor. Kara para aklama ve silahlı tehdit suçlamalarıyla karşı karşıya olan çift, 'Daltonlar Çetesi' ile bağlantılı oldukları iddiasıyla tutuklanmıştı. Mahkeme sürecinde, çiftin geleceği belirsizliğini korurken, kamuoyu bu olayı yakından takip ediyor.

Dilan ve Engin Polat çiftinin hakkında çıkan haberde, çeşitli suçlamalarla karşı karşıya oldukları belirtiliyor. Sosyal medya ünlüleri olarak tanınan çiftin, "Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit" ve "Mala zarar verme" suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya oldukları ifade ediliyor.
 
İddianamede, çiftin "Daltonlar Çetesi" ile bağlantılı olduğu ve bu çete aracılığıyla bir tehdit videosu hazırladığına dair iddialar bulunuyor. Ayrıca, çiftin "Kara para aklama" suçlamasıyla da karşı karşıya oldukları belirtiliyor.
 
İddianameye göre, çiftin iş birliği yaparak, suç örgütü olan "Daltonlar Çetesi" ile iletişim kurdukları ve bir işyerine tehdit amaçlı silahlı saldırı düzenlenmesini sağladıkları ifade ediliyor. Bu suçlamaların yanı sıra, çetenin liderlerine de çeşitli suçlamalar yöneltildiği ve toplamda 8 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapis cezası talep edildiği aktarılıyor.
 
Mahkeme sürecinde, tüm delillerin ve savunmaların değerlendirilmesi sonucunda, çiftin suçlu bulunması halinde ağır cezalara çarptırılabilecekleri belirtiliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.