Dilan ve Engin Polat çiftine bir kötü haber daha!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dilan ve Engin Polat çiftine bir kötü haber daha!
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
22 Şub 2024 / Per 10:13
/ 639 Kez Okundu
| |

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık soruşturmasını tamamladı. Dilan Polat'ın hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapsi isteniyor.

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre; Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, aralarında "kara para aklama" ve "vergi kaçırma" gibi suçlamaların bulunduğu dosyada, komşularıyla yaşadıkları kavga sonrası adliyeye sevk edildikleri ortaya çıktı.

Olay, 2 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Çekmeköy'de meydana geldi. Lüks bir sitede ikamet eden çift, Engin Polat'ın doğum günü dolayısıyla bir parti düzenlemişti. Ancak çok sayıda misafir nedeniyle site dışından gelen araçlarla park sorunu yaşandı.

Komşularından Metin A., aracını park edecek yer bulamayınca sokak üzerine bırakmak zorunda kaldı. Bu durum, Engin ve Dilan Polat'ın partisinde bulunan Songül S.'nin bebeğinin acil bir durumu olduğunda doktora gitmekte zorlanmasına neden oldu.

Songül S., aracın park ettiği için çıkış yapamayınca Polat çiftine giderek aracın çekilmesini istedi. Ancak bu istek üzerine Engin Polat, komşu Metin A.'nın evine gidip tartışmaya karıştı. Olay sırasında Polat çifti, komşularına karşı tehditler savurdu ve saldırgan davrandı.

Savcılık, yaşanan olaylar sonrasında Metin A.'nın yaralanmasının hafif olduğuna dair rapor sundu. Dilan Polat hakkında "hakaret", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlamalarıyla 8 yıl 4 ay, Engin Polat hakkında ise bu suçlamalara ek olarak "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan da 11 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep etti.

İddianame mahkemeye gönderildi ve çift, yakın bir zamanda hakim karşısına çıkacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.