Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "(Ermenistan’ın saldırıları konusunda sorulan soruya) Ermenistan’ın sivillere saldırması yeni değil. Ermenistan önce çatışma hattında hem askerlere hem sivillere saldırdı. Son günlerde sıkışan Ermenistan Bakü’ye yakın ye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
05 Eki 2020 / Pzt 14:01
/ 18 Kez Okundu
| |

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "(Ermenistan’ın saldırıları konusunda sorulan soruya) Ermenistan’ın sivillere saldırması yeni değil. Ermenistan önce çatışma hattında hem askerlere hem sivillere saldırdı. Son günlerde sıkışan Ermenistan Bakü’ye yakın yerlere de füze yollamaya başladı. Bu esasen savaş suçudur. Azerbaycan ise kendi toprakları için mücadele ediyor. Herkesin, her şeyden önce Azerbaycan’a destek vermesi gerekiyor" dedi. .

leri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "(Ermenistan’ın saldırıları konusunda sorulan soruya) Ermenistan’ın sivillere saldırması yeni değil. Ermenistan önce çatışma hattında hem askerlere hem sivillere saldırdı. Son günlerde sıkışan Ermenistan Bakü’ye yakın yerlere de füze yollamaya başladı. Bu esasen savaş suçudur. Azerbaycan ise kendi toprakları için mücadele ediyor. Herkesin, her şeyden önce Azerbaycan’a destek vermesi gerekiyor" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.