Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Kudüs, İslam medeniyetinin en önemli miraslarındandır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Kudüs, İslam medeniyetinin en önemli miraslarındandır”
24 Oca 2018 / Çar 19:09
/ 94 Kez Okundu
| |

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammet Demirci ve beraberindeki heyeti kabul etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Mirasımız Derneği G enel Başkanı Muhammet Demirci ve beraberindeki heyeti kabul etti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Kudüs, İslam eniyetinin" href="/tag/med eniyetinin/">med eniyetinin bize en büyük miraslarından birisidir” dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Mirasımız Derneği G enel Başkanı Muhammet Demirci ve beraberindeki heyeti kabul etti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ziyarett en duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kudüs’e zor zamanlarda sahip çıkmanın çok önemli bir hizmet olduğunu söyledi.
Başkan Erbaş, önümüzdeki günlerde Kudüs konulu uluslararası bir toplantı düz enleyeceklerini ifade ederek, “’Vahyin Kutsadığı Şehir: Kudüs’ sempozyumumuz var. Dünyanın 20 ülkesind en, 25 civarında sadece Filistin’d en katılımcı olacak” ifadesini kullandı.
Kudüs’e sadece Müslümanların değil bütün insanların sahip çıkması gerektiğini ifade ed en Başkan Erbaş, “Darüsselam’ı nasıl y enid en kurabiliriz, onun gayreti içerisindeyiz. Kudüs, İslam eniyetinin" href="/tag/med eniyetinin/">med eniyetinin bize en büyük miraslarından birisidir” diye konuştu.
Kudüs’ü ziyaret etm enin önemine vurgu yapan Erbaş, “Bütün halkımızın Kudüs’ü ziyaret etmesini, orada daha görünür olmasını arzu ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Mirasımız Derneği G enel Başkanı Muhammet Demirci ise, kabulünd en dolayı Başkan Erbaş’a teşekkür ederek, Mirasımız Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Demirci, Mirasımız Derneğinin sadece Kudüs ve Mescid-i Aksa için çalışma yapan dünyadaki ilk dernek olduğunu söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.