Diyar Masa ekipleri ‘Hoş Geldin Bebek’ paketi dağıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Diyar Masa ekipleri ‘Hoş Geldin Bebek’ paketi dağıttı
22 Şub 2018 / Per 14:20
/ 64 Kez Okundu
| |

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diyar Masa ekipleri, "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek yeni anne olanlara hoş geldin bebek paketi, çiçek ve çikolata hediye etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diyar Masa ekipleri, "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek yeni anne olanlara hoş geldin bebek paketi, çiçek ve çikolata hediye etti.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını çözmek daha iyi hizmet üretmek amacıyla kurduğu Diyar Masa’da çalışmalar sürüyor. Vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren Diyar Masa ekipleri, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yürütülen "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni anne olanlara “Hoş Geldin Bebek” paketi, çiçek ve çikolata hediye etti. Polikliniklerde anneler ve bebekleriyle yakından ilgilenen Diyar Masa ekipleri, ailelere Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın tebrik mesajının yer aldığı mektupları verdi.
Ekiplerin ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden anneler ise "Hoş Geldin Bebek" paketinin içinde bulunan pijama, bebek zıbını, bebe şampuanı, bebek bezi, ateş ölçer, bebe sabunu, emzik ve ıslak mendilin birçok ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, hediyeler için ’ Diyar Masaekipleri ile Başkan Atilla’ya teşekkür etti.
Ekipler ayrıca ziyaret esnasında hastane personellerine de çiçek ve çikolata ikram ederek kolaylıklar diledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.