Düğün salonu Sanat Akademisi’ne dönüştü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Düğün salonu Sanat Akademisi’ne dönüştü
26 Şub 2024 / Pzt 11:58
/ 0 Kez Okundu
| |

Trabzon’da geçmiş yıllarda düğün salonu olarak hizmet veren ve Akçaabat Belediyesi tarafından yeniden inşa edilerek 13 farklı kursun yer aldığı akademiye dönüştürülen Sanat Akademisi 7’den 70’e herkesi sanatla buluşturuyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından şehirdeki tüm çocukların mutlu olabilecekleri, verimli ve kaliteli zaman geçirebilecekleri alan oluşturdu. 13 farklı kursun bulunduğu Sanat Akademisi’nde uzmanlar tarafından eğitimler verilirken, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, her kesimden çocuğun, gencin ve vatandaşın yüksek seviyede istifade edebileceği çalışmaları anlattı.
Her çocuğun en az bir spor branşıyla ve bir sanat dalıyla ilgilenmesini arzu ettiğini dile getiren Başkan Ekim, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için yılın her döneminde farklı branşlarda yılın her dönemi birçok kurs açıyoruz. Bu kursların en başında sanat kursları geliyor. Sanat kurslarımızı tek çatı altında toplayarak Akçaabat Belediyesi Sanat Akademimizi açtık. Burada 13 farklı sanatsal kurs alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın Sanat Akademimize olan ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Sanat Akademimizde bir yandan çocuklarımızı ve gençlerimizi erken yaşta sanatla buluşturuyoruz, bir yandan meraklılarına sanatsal eğitimler veriyoruz bir yandan da sanat ve yetenek okullarına hazırlananlara destek oluyoruz. Biz, Akçaabat Belediyesi olarak yaşam boyu spor felsefesini öncü edindik. Bu sebeple özellikle çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışmasını, gençlerimizin ise bir spor dalında branşlaşmasını istiyoruz. Bu minvalde yıl içerisinde birçok spor kursu açıyor, sportif turnuvalar ve yarışmalar düzenliyoruz. Gençlerimizin bizden talebi daha çok spor kursu daha fazla çalışabilme imkanı ve donanımlı bir merkez oldu. Bir tane tam donanımlı spor merkezimiz vardı. Ancak gençlerin spor kurslarına olan yoğun talebi üzerine ikinci bir spor merkezi açmalıydık ve açtık. Eski Yaprak Düğün Salonunun yerine gerçekten ferah bir Spor Eğitim Merkezi yaptık. Bu sayede hem spor branşlarını çoğalttık hem de gençlerimizin taleplerini karşılamış olduk. Spor Eğitim merkezimizde sadece çocuklar ve gençler spor yapmıyor. Aynı zamanda hanım kardeşlerimiz de burada spor yapıyor. Spor Eğitim Merkezimiz, bir ailenin tüm fertlerine hitap eden bir salon olarak hizmet veriyor. Tüm bunların yanı sıra Akçaabat’ımızın mahallelerinde uygun bulduğumuz alanlara yaşam alanları ve butik spor sahaları yaptık. Gençlerimiz bu sahalarda oynuyor, spor yapıyorlar. Yaşam alanlarında ise sosyalleşiyor verimli vakit geçiyorlar. Aileler çocuklarını bize emanet ediyorlar; biz de geleceğimizi bugünün çocuklarına ve gençlerine emanet ediyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.