Dünya Gümrük Günü etkinlikleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dünya Gümrük Günü etkinlikleri
25 Oca 2018 / Per 11:44
/ 20 Kez Okundu
| |

Edirne’de, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak ve gümrük çalışanları, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu

Edirne’de, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak ve gümrük çalışanları, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında tören ve ziyaretler düzenledi.
Her yıl 26 Ocak tarihinde kutlanan Dünya Gümrük Günü kutlamaları, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Törene Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak ile Bölge Müdürlüğü personeli katıldı. Ocak, törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunarken, akabinde Edirne Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile tören sona erdi.
Törenin ardından Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak ve Bölge Müdürlüğü personeli, Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.