Dünyaca ünlü sahil ve plajlar sokak hayvanlarına kaldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dünyaca ünlü sahil ve plajlar sokak hayvanlarına kaldı
01 Şub 2018 / Per 09:57
/ 9 Kez Okundu
| |

Turizm sezonunda en hareketli bölgelerden biri olan Muğla’nın Bodrum ilçesinde kış aylarında sahiller ve işletme önleri sokak hayvanlarının meskeni oldu

Turizm sezonunda en hareketli bölgelerden biri olan Muğla’nın Bodrum ilçesinde kış aylarında sahiller ve işletme önleri sokak hayvanlarının meskeni oldu. Kapalı olan tezgahların üstlerinde güneşlenen kediler ve deniz kıyısındaki köpekler renkli görüntüler oluşturdu.
Sezon içinde turist yoğunluğunun yaşandığı sahil bölgeleri ve caddeler yılın bu zamanlarında sokak hayvanlarının yaşam alanları haline geldi. Çok sayıda kedi ve köpek gün içinde kış güneşinin tadını çıkarırken ilginç görüntüler oluşturuyor. Se vecen tavırlarıyla bölgeyi sahiplenen kedi ve köpekler kapalı olan mekanların tezgah ve sandalyelerinde ve deniz kıyısında vakitlerini geçiriyorlar. Özellikle yazlıkçıların sahiplendiği ancak tatil dönüşü arkalarında başıboş bıraktıkları kedi ve köpekler şimdilerde esnaf ve vatandaşların verdikleri mamalarla karınlarını doyuruyor.
Gümüşlük’te işletme çalışanı olan Çağlar Aydın isimli vatandaş Kış aylarında sahillerin sokak hayvanlarına kaldığını belirterek, “Gümüşlük’ün kedisi köpeği bitmiyor, ayrıca burada kedi köpek hayvan düşkünü çok aşırı derecede ve bizde elimizden geldiği kadar destek çıkıyoruz, yardımcı oluyoruz. Yani karınlarını her türlü bir şekilde doyuruyoruz. Kışın ne yapıyoruz, restoranda kalan yemekler ve artıkları akşam sokak hayvanlarına veriyoruz” dedi.
Bodrum’da turistlerin en çok tercih ettikleri bölgelerden biri olan Gümüşlük’te görüntülenen sokak hayvanları yarı yıl tatili için gelen yerli turistlerin de ilgisini çekiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.