“Dünyanın en lüks hapishanesi” yeniden otel

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
11 Şub 2018 / Paz 11:17
/ 79 Kez Okundu
| |

Suudi Arabistan’da prenslerin tutulduğu “dünyanın en lüks hapishanesi” olarak adlandırılan Riyad’daki Ritz-Carlton, yeniden otel olarak hizmet vermeye başladı

Suudi Arabistan’da pr enslerin tutulduğu “dünyanın en lüks hapishanesi” olarak adlandırılan Riyad’daki Ritz-Carlton, y enid en otel olarak hizmet vermeye başladı.
Suudi Arabistan’ın başk enti Riyad’daki lüks Ritz-Carlton Riyad Oteli, 11 Suudi pr ensinin tutulduğu yer haline gelmesinin ardından “dünyanın en lüks hapishanesi” olarak nitel endirilmişti. Pr enslerin serbest bırakılmasının ardından adını “hapishane” olarak duyuran Ritz-Carlton, 3 aylık aranın ardından y enid en otel olarak hizmet vermeye başladı. Otelin y enid en işletmeye açıldığını doğrulayan otel yetkilileri, işletmede herhangi bir gözaltının kalmadığını ifade etti.
Lüks oteller zincirinin web sitesinde daha önce yapılan açıklamada, otelde tutulan kişilerin davalarının sona ermesiyle otelin Şubat ayının ikinci yarısından itibar en tekrar işletmeye açılacağı duyurulmuştu. Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana sahip olan otelde toplamda 492 oda bulunuyor.
Kasım ayında yürütül en yolsuzluk soruşturması kapsamında aralarında pr ens, iş adamı ve bakanların bulunduğu 200 kadar üst düzey isim gözaltına alınmıştı. Suudi Arabistan yönetimi, gözaltına alınan pr enslerin lüks otelde tutulmasının ned enini “ en itibarlı çözüm” olarak açıklamıştı. Üst düzey yetkililerin otelde alıkonmasının ardından ihtişamı ile dikkat çek en otel rezervasyona kapatılmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.