Dünyanın en özel pazarcıları meyve sebze sattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dünyanın en özel pazarcıları meyve sebze sattı
26 Mar 2018 / Pzt 12:12
/ 64 Kez Okundu
| |

Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezinde öğrenim gören öğrenciler, Kapalı Modern Pazar yerinde meyve sebze satarak pazarcılık yaptı

Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezinde öğr enim gör en öğr enciler, Kapalı Modern Pazar yerinde meyve sebze satarak pazarcılık yaptı.
Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitimlerine devam ed en yaklaşık 30 öğr enci Modern Kapalı Pazar yerinde meyve sebze satarak harçlıklarını kazandı. Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile Nevşehir Pazarcılar Odası ile birlikte ortaklaşa düz enl en en proje kapsamında öğr enciler meyve ve sebze satışı yaptı. Pazara alışverişe gel en vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösteril en dünyanın en özel pazarcıları kısa sürede tezgâhtaki ürünlerini satmayı başardı.
Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özm en yaptığı açıklamada, “Şu anda dünyanın en güzel pazarcıları Pazar yerimizde satış yapmaktadır. Allah’ın c ennetle müjdelediği kişilere bir nebze mutluluk verebiliyorsak bizlerde mutlu oluyoruz. Bu organizasyonu iki s enedir yapıyoruz. Çocuklarımıza önce alışveriş yapmayı öğrettik daha sonra da bir şeyler satıp evlerine bir lokma ekmek götürm enin zevkini yaşasınlar istedik” dedi.
Pazarcılar Odasına desteklerind en dolayı teşekkür ed en Özel Eğitim Uygulama Merkez Müdürü Ümit Selçuk Şimşek de, “Öğr encilerimizin sosyalleşmesi, değişik ortamlarda bulunması ve y eni beceriler öğr enmesi anlamında pazara geldik. Her türd en her çeşit insanın rahatlıkla ulaşabildiği bir yerde ürün satışı yaptırmaktan ziyadesi ile mutluyuz. Çünkü öğr encilerimiz okulda öğr endikleri teorik bilgileri sosyal ortamlarda becerilerini gösterebilmelerine sahip olabiliyorlar” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.