Dursunbey Belediyesinde 134 kişi kadroya geçecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dursunbey Belediyesinde 134 kişi kadroya geçecek
02 Oca 2018 / Sal 15:08
/ 21 Kez Okundu
| |

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, belediye bünyesinde hizmet veren taşeron işçilerle toplantı gerçekleştirdi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, belediye bünyesinde hizmet veren taşeron işçilerle toplantı gerçekleştirdi. Süreç hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan kadro alınacak işçileri kutladı.
Olağanüstü hal kapsamındaki 696 sayılı KHK ile taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmeleri için başvuru süreci bugün başladı. Başvurular öncesi Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, belediye bünyesinde kadroya geçecek olan 134 taşeron işçi ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Öğle tatili arası taşerondan kadroya geçecek işçiler onuruna yemek veren Başkan Bahçavan, yemek öncesi taşeron düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bahçavan iki yıldan bu yana bekledikleri bu düzenlemenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Başkan Bahçavan, “2 Ocak tarihi itibari ile taşerondan kadroya geçiş süreci başladı. Hükümetimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız bu süreci titizlikle tamamlayarak, taşerona kadro müjdesini verdi. Öncelikler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize, Çalışma Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gördüğünüz gibi Dursunbey Belediyesi olarak çok kalabalık bir kadroyuz. Bizim tahminimiz Belediyemizde 134 arkadaşımız Dursunbey Belediyemizde kadrolu olarak işlerine devam edecek. Bugünden itibaren 10 günlük başvuru süreci var” dedi.
Başkan Bahçavan başvuru ile ilgili istenen evrakları da açıkladığı toplantıda, sınavların ise yazılı ya da sözlü olarak yapılacağını belirtti. 31 Mart tarihinde kesin listelerin ilan edileceğini hatırlatan Başkan Bahçavan, 2 Nisan itibari ile taşeron işçilerin kadrolu olacağını belirtti. Emekliliği gelen ve emekli olarak çalışanların artık çalışamayacağını hatırlatan Başkan Bahçavan, bu süreç kendi dönemlerinde gerçekleştiği için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Toplantının ardından öğle yemeğine geçilirken taşeron işçiler düzenlemeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.