EBB Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarında yer aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
EBB Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarında yer aldı
25 Kas 2017 / Cmt 14:00
/ 30 Kez Okundu
| |

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj organizasyonu olan (Eurasia Plant Fair/Flower Show) 9

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj organizasyonu olan (Eurasia Plant Fair/Flower Show) 9.Uluslararası İstanbul Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı’na katıldı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekm en, TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’ndeki ÇETAŞ standında yetkililerd en bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi, ilimizi İstanbul’da temsil etti. Başkan Mehmet Sekm en, konuyla ilgili yaptığı değerl endirmede, “Eurasia Plant Fair/Flower Show İstanbul, ülkemizde alanında düz enl en en en büyük ihtisas fuarıdır. Kıtaların buluşma noktası olan İstanbul’da düz enl en en bitki sektörünün dev organizasyonunda biz de Büyükşehir Belediyesi olarak yer aldık. Bitki ve ilgili sektörlerin temsilcilerinin uluslararası iş bağlantıları kurabilme, mevcut bağlantıları güçl endirebilme, y eni pazarlara ulaşabilme imkânlarını buldukları Avrupa ve Asya’nın buluştuğu bu ticari platformda, ilimizi ve z engin bitki çeşitlerini her yönüyle tanıtma imkânı bulduk. Yaklaşık 50 farklı ülked en Türkiye’ye gel en kişilere ve İstanbullulara Erzurum’u dolu dolu anlattık” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.