Eda Özülkü ve Metin Özülkü çiftine çiçek takdimi için sahneye çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çok özel isimler, çok özel sanatçılar. Her şey önce çok örnek bir aile, anne, baba. Yıllara meydan okuyan muazzam bir birliktelik. Eserleri, besteleri, şarkıları, sahnedeki takipçileri ile olan güzel diyalogları muhteşem. Allah sağlıklı nice güzel ömürler versin” dedi.
Konsere katılan Keziban Karaca, “Çok beğendiğimiz ve sevdiğimiz sanatçılar onun için canlı olarak görmek istedik. Üsküdar Belediyesi’nden de çok memnunuz çok güzel etkinlikler oluyor. Beğenerek takip etmeye çalışıyoruz. Teşekkür ederim” dedi.
Konsere katılan Özlem Savat, “Eda ve Metin Özülkü çiftini çok beğenerek izlerim ve takip ederim. Beğenmemin sebeplerinden bir tanesi yıllardır çok örnek bir çift. Çok Uyumlular, müziklerini ve şarkılarını da seviyorum. Zaten tarzım onlara yakın, severek koşa koşa geldim. Böyle sevdiğimiz sanatçılar geldiğinde koşa koşa geliriz çok güzel” dedi.
Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN