Efeler Belediyesi, kadınların hem gönüllerini hem de ağızlarını tatlandırdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Efeler Belediyesi, kadınların hem gönüllerini hem de ağızlarını tatlandırdı
08 Mar 2018 / Per 13:36
/ 66 Kez Okundu
| |

Efeler Belediyesi, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle, ilçe genelindeki kadınlara turunç reçeli dağıtarak kadınların hem gönülleri hem de ağızları tatlandırdı

Efeler Belediyesi, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ ne deniyle, ilçe genelin deki kadınlara turunç reçeli dağıtarak kadınların hem" href="/tag/ hem/"> hem gönülleri hem" href="/tag/ hem/"> hem de ağızları tatlandırdı.
Efeler Belediyesi’nin ilçe genelin deki turunçlardan özel olarak ürettirdiği turunç reçelleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe deki kadınlara dağıtıldı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Barış Selçuk Basın Parkı’nda dağıtılan 3 bin kavanoz reçel kısa süre içerisin de tükendi.
Belediyenin dağıttığı turunç reçellerin den alan Aynur Doğutaş, “Başkanımızın yaptığı güzel etkinlikler den dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca turunçların değerlendirilmesi güzel bir şey” dedi.
Nezahat Kural da, “ Efeler Belediyesi’n den çok memnunuz kadınları çok düşünüyor. İlçemizin sokaklarını süsleyen turunçlar ağaçlardan yerlere düşüyordu ve arabalar tarafından eziliyordu. Turunçlar bu şekil de değerlendirilmiş ve ağız tadı haline gelmiş. Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’a ince düşüncelerin den dolayı teşekkür ediyorum” ifa delerini kullandı.
Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Alpdoğan’da katılarak, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayıp turunç reçeli dağıtımına eşlik etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.