Efeler Belediyesi’nden dilek ve şikayet kutusu uygulaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Efeler Belediyesi’nden dilek ve şikayet kutusu uygulaması
21 Ara 2017 / Per 15:28
/ 116 Kez Okundu
| |

Efeler Belediyesi, talep, şikayet veya önerilerini online ortamda iletemeyen vatandaşlar için belediye binası girişine dilek ve şikayet kutusu yerleştirdi

Efeler Belediyesi, talep, şikayet veya önerilerini online ortamda iletemeyen vatandaşlar için belediye binası girişine dilek ve şikayet kutusu yerleştirdi.
Vatandaşların dilek ve istekleri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Vatandaşlarımız bütün talep, şikayet ve önerilerini elektronik iletişim kanalları ile belediyemize iletebilirken, teknolojik ortamdan bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız için dilek ve şikayet kutusu uygulamasını hayata geçirdik. Yazılan bütün mesajlar belediyemiz tarafından titizlikle incelenip değerlendirilecektir. Çalışmalarımızın daha verimli olabilmesi için vatandaşlarımızdan dilek ve şikayet kutusunu aktif olarak kullanmalarını, her türlü dilek, öneri ve şikayetlerini bize bildirmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımız aynı zamanda belediyemizin resmi internet sitesinden bize ulaşabilir, sosyal medya adreslerimizi takip ederek de mesajlarını gönderebilir” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.