Efeler’de ‘Madde, Teknoloji Bağımlılığı ile Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddet’ semineri gerçekleştirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Efeler’de ‘Madde, Teknoloji Bağımlılığı ile Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddet’ semineri gerçekleştirildi
07 Mar 2018 / Çar 09:59
/ 72 Kez Okundu
| |

Efeler Belediyesi ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde ‘Madde, Teknoloji Bağımlılığı ile Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddet’ konulu seminer düzenlendi

Efeler Belediyesi ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde ‘Madde, Teknoloji Bağımlılığı ile Kadına Yönelik ve A ile İçi Şiddet’ konulu seminer düzenlendi.
Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere; Efeler Belediye Başkan Vekili Sıdıka Fahlioğulları, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Alpdoğan, Efeler Belediye Meclis Üyeleri, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Sigara, uyuşturucu gibi her türlü madde bağımlılığının ele alındığı seminerde, oynadıkları sanal oyunlarla çocukların ölümüyle sonuçlanab ilen teknoloji bağımlılığı hakkında da katılımcılara bilg iler verildi. Seminerin ikinci bölümünde ise, A ile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet konusuna dikkat çekildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın şehir dışında olması sebebiyle seminere katılamadığını aktaran Efeler Belediye Başkan Vekili Sıdıka Fahlioğulları, şöyle konuştu: “Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’ın sizlere selam ve sevg ilerini getirdim. Arkadaşlarımıza verdikleri bilg iler için teşekkür ediyorum. Ülkemizde kadınlara yapılan şiddetin, istismarın sona ermesini, ülkemizde bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Kadının değerinin bilinmesi d ileğiyle biz kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de şimdiden kutluyorum. Dik duralım, güçlü olalım, çünkü biz kadınlar çok değerliyiz.”



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.