Eğitimcilerden Başkan Yavaş’a teşekkür ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eğitimcilerden Başkan Yavaş’a teşekkür ziyareti
19 Oca 2018 / Cum 10:04
/ 24 Kez Okundu
| |

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belde Belediye Başkanı Sami Yavaş’ı, Lapseki 25 Eylül İlkokulu Müdürü Hakkı Güzel ile Okul Aile Birliği Üyeleri okul bünyesinde çıkarılan Naklava dergisine katkılarından dolayı makamında ziyaret etti

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belde Belediye Başkanı Sami Yavaş’ı, Lapseki 25 Eylül İlkokulu Müdürü Hakkı Güzel ile Okul Aile Birliği Üyeleri okul bünyesinde çıkarılan Naklava dergisine katkılarından dolayı makamında ziyaret etti.
Sosyal faaliyetlere verdiği önemle dikkat çeken Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş makamında eğitimcileri konuk etti. Lapseki 25 Eylül İlkokulu Müdürü Hakkı Güzel ve Okul Aile Birliği Üyeleri, okul bünyesinde yayın hayatını sürdüren Naklava dergisine verdiği katkılar dolayısıyla Başkan Yavaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Yavaş’a teşekkür eden eğitimciler, yerel yönetimlerden gördükleri katkıların kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.
Başkan Yavaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gelecek nesillerin daha iyi yetiştirilebilmesi adına eğitim alanındaki sosyal faaliyetlere destek sunmaya her zaman hazır olduklarının altını çizdi.
Ziyaretin sonunda Başkan Yavaş’a plaket takdim edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.