Elazığ TSO Başkanı Alan, “Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Elazığ TSO Başkanı Alan, “Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”
12 Mar 2018 / Pzt 11:06
/ 39 Kez Okundu
| |

4 yıllık süreç içerisinde Elazığ’ın ekonomisini ve sanayisini büyütmek için vermiş oldukları mücadeleye herkesin şahit olduğunu belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası(Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarına teminat olduğunu söyledi

4 yıllık süreç içerisinde Elazığ’ın ekonomisini ve sanayisini büyütmek için vermiş oldukları mücadeleye herkesin şahit olduğunu belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası( Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarına teminat olduğunu söyledi.
Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki ekip, Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerindeki üyelerle buluştu. Üyelerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Alan değerlendirmelerde bulundu.
Karakoçan’a her gelişinde ilçeyi daha gelişmiş ve heyecanlı bulduğunu vurgulayan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, “Karakoçan ilçemizin özellikle Avrupa ülkelerinde çok ciddi manada yöre insanı bulunmakta ve bu vatandaşlarımız yılların birikimi ve tecrübesiyle önemli bir sermaye ve deneyime sahiptir. AB ülkelerine yapmış olduğumuz ziyaretlerde bir araya geldiğimiz bu kardeşlerimizin öncelikli beklentisi kendi yörelerine yatırım yapma isteklerine rağmen şartların uygun olmaması nedeniyle hep çekincede kalmışlardır. Girişimlerimiz neticesinde bugün Elazığ çok şükür OSB’de yapılacak yatırımlarda 6. Bölge desteklerinden istifade etmektedir. Yine Cazibe Merkezi programı kapsamında tüm ilçelerimizde dahil olmak üzere yatırım tutarının 5 milyon ve üzerinde olması halinde yine Teşviklerde 6. Bölge destekleri devreye girmektedir. Dolayısı ile Karakoçan ilçemizin devlet desteklerinden istifade etmesinin önü açılmıştır” dedi.
4 yıllık süreç içerisinde Elazığ’ın ekonomisini ve sanayisini büyütmek için vermiş oldukları mücadeleye herkesin şahit olduğunu aktaran Başkan Alan, “Dolayısı ile bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz sizlerin temsilcisi ve sözcüsüyüz. Vebal isteyen bu makamların yükünü her zaman omuzlarında hisseden bir kardeşiniz olarak sizlerin hep gurur duyacağı hizmetler ve işler yapmaya yeniden talibiz. Allah nasip eder, 1 Nisan’dan sonra görevimize kaldığımız yerden devam edersek, başta ilçelerimiz olmak üzere, iş dünyasının tüm temsilcileri ve üyelerimiz için hizmetlerimizi artırarak devam edeceğimize şahit olacaksınız” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.