Emekli Albay Hacıahmetoğlu için Trabzon’da askeri tören düzenlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Emekli Albay Hacıahmetoğlu için Trabzon’da askeri tören düzenlendi
06 Şub 2018 / Sal 15:55
/ 50 Kez Okundu
| |

İzmir’de hayatını kaybeden Emekli Hava Pilot Albay ve avukat Mehmet Hacıahmetoğlu (56) için Trabzon’da askeri tören yapıldı

İzmir’de hayatını kaybeden Emekli Hava Pilot Albay ve avukat Mehmet Hacıahmetoğlu (56) için Trabzon’da askeri tören yapıldı.
Yakalandığı amansız hastalıkla bir buçuk yıldan beri mücadele eden Emekli Hava Pilot Albay ve avukat Mehmet Hacıahmetoğlu (56) önceki gün İzmir Güzelbahçe’deki evinde
hayatını kaybetti. 2011 yılında emekli olan Hava Pilot Albay Mehmet Hacıahmetoğlu, mesleğinin son dönemlerinde Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirerek avukat olmuştu. Hacıahmetoğlu için ilk askeri tören İzmir Narlıdere’de yapıldı. Narlıdere’deki askeri törenin ardından Hacıahmetoğlu’nun cenazesi dün akşam saatlerinde Vakfıkebir ilçesindeki baba ocağına getirildi.
Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde yapılan askeri törenin ardından Merkez Eski Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, siyası parti temsilcileri, STK temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Evli ve iki çocuk babası olan Hacıahmetoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.