Emekli- Sen Nazilli Şube yönetiminden Başkan Alıcık’a ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Emekli- Sen Nazilli Şube yönetiminden Başkan Alıcık’a ziyaret
06 Ara 2017 / Çar 10:12
/ 22 Kez Okundu
| |

Emekli-Sen Nazilli Şube yönetimi Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

Emekli- Sen Nazilli Şube yönetimi Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Emekli Sendikası Nazilli Şube Başkanı Hüseyin Taş, Başkan Yardımcısı Tülin Yapıcıoğlu, Genel Merkez Delegesi Leyla Çamurlu, Kurucu Başkan Muzaffer Kılıç ve Üye Emel Çapur Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Alıcık’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Taş, “ Sendika olarak bizi hiçbir zaman boş çevirmeyen kıymetli başkanımıza üyelerimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman elimizden tuttu. Yalnızca bizim sendikamızın değil ihtiyacı olan herkesin yardımına koşuyor. Başkanımızın desteklerini her yerde anlatıyoruz. Allah ondan razı olsun” dedi.
Sendika üyeleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Alıcık, hatıra fotoğrafı çektirip ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.