Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’dan GAİB’e ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’dan GAİB’e ziyaret
02 Şub 2018 / Cum 10:33
/ 82 Kez Okundu
| |

Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’n (GAİB) ziyaret etti

Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’n (GAİB) ziyaret etti.
Ziyarette GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, İl Emniyet Müdürü Karaduman’a kent ve bölge İhracatı rakamları hakkında bilgiler verdi. Sürdürülebilir kalkınmanın artması için çalıştıklarını söyleyen Çıkmaz, kalkınmanın en temel yolunun ise herkesin üzerine düşen görevi yapmasından geçtiğini kaydetti. İhracatçıların dünyanın her yerinde Türkiye ve Gaziantep’i gururla temsil ettiğine dikkat çeken Çıkmaz, bölge iş adamlarının ülke ihracatın arttırılması amacıyla başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade etti.
2017 yılında Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden 187 ülkeye ihracat yapıldığını vurgulayan GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, “2017 yılında toplam 8 milyar 66 milyon 59 bin dolar ihracat gerçekleştirildi. 2018’de bölge ihracatı için belirlediğimiz hedefimiz ise 10 milyar dolar. Bunu başarabilecek güçteyiz.Güçlü ve Büyük Türkiye için hepimiz kenetlenmek zorundayız. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürede tüm hedefleri aşar, engelleri ortadan kaldırırız" dedi.
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın GAİB’i ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti de dile dile getiren Çıkmaz, “ Türkiye önemli bir süreçten geçiyor, terör örgütlerine karşı sürdürülen her türlü çalışmayı ve atılan tüm adımları destekliyoruz. Güçlü ve Büyük Türkiye için hepimiz kenetlenmek zorundayız. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürede tüm hedefleri aşar, engelleri ortadan kaldırırız. Ülkenin iç ve dış güvenliğini sağlayan emniyet güçleri ve güvenlik görevlilerimize verdikleri tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise ülke kalkınmasına destek sağlayan ve ihracatın arttırılması noktasında başarılı çalışmalara imza atan ihracatçılara teşekkür ederek başarılar diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.