Engelli öğrenciden duygulandıran davranış

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Engelli öğrenciden duygulandıran davranış
01 Mar 2018 / Per 18:48
/ 49 Kez Okundu
| |

Çorum’da Engelli Eğitim Merkezinde bir kursiyer öğrenci sattığı çinilerden kazandığı bin lirayı savunma sanayi ve Afrin’deki Mehmetçik’e bağışladı

Çorum’da Engelli Eğitim Merkezinde bir kursiyer öğrenci sattığı çinilerden kazandığı bin lirayı savunma sanayi ve Afrin’deki Mehmetçik’e bağışladı.
Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette Çini Kursu öğrencisi Arap Murat Akkoyunluoğlu arkadaşlarıyla birlikte Türk savunma sanayine bağışta bulunmak ve Afrin’deki kahraman askerlere hediye göndermek istediklerini söyledi.
Mehmetçiğin manevi olarak yanında olduklarını ancak maddi olarak bağışta bulunmak istediğini anlatan Akkoyunluoğlu, “Bu konuda bize yardımcı olursanız. Onlar orada olmazlarsa biz burada rahatça oturamayız. Özellikle savunma sanayine bağış yapmak istiyorum. Bir mermi de o şeref yoksunlarına bizden gitsin. Bugüne kadar kazandığım bin TL’yi bağışlıyorum. Hakkari Şemdinli’deki Aktütün Karakolu’na yapılan saldırı da çok şehit verdik. Oraya jandarma amblemli saat yaparak gönderdim. İsterseniz burada yaptıklarımın hepsini götürebilirsin. Mehmetçiğe helal hoş olsun. Bizi ne Amerika korkutur nede İsrail. Onların hepsi boş” dedi.
Belediye Başkanı Zeki Gül ise, yarın Afrin’e Mehmetçiği ziyarete gideceklerini belirterek, “Sizler bu şekilde çalışarak elde ettiğiniz kazançlarınızı bağışlıyorsunuz. Sizlerin el emeği göz nuru ile yaptığınız eserlerinizi Afrin’de Mehmetçiğimize sizin adınıza hediye edeceğiz. Bizlerin buralarda rahat uyku uyuması için askerlerimiz orada teröristlerle çarpışıyor. Mehmetçiğimize sizin selamlarınızı götüreceğiz. Mehmetçiğimiz sizlerin duaları ve destekleriyle bu başarıları elde ediyor. Yürek olmadan sadece bilek hareket edemez. Rabbim ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Merkez kursiyeri Bekir Madan’ın yazdığı “Asker Olsam” isimli şiir de Belediye Başkanı Zeki Gül tarafından Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere teslim edilecek.
Bekir Madan, Belediye Başkanı Zeki Gül’e ‘Bizi de Afrin’e götür’ demesi üzerine, Başkan Gül, “İnşallah biz gidip geldikten sonra sizleri de oradaki duruma göre Mehmetçiğimizi ziyarete göndereceğiz” dedi.
Başkan Gül’den Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerine doğum günü sürprizi
Belediye Başkanı Zeki Gül, ziyarette ayrıca doğum günü olan öğrencilerin doğum günlerini kutlayarak hediyelerini takdim etti.
Engelli Eğitim Merkezi kantininde gerçekleşen doğum günü kutlamasında bir konuşma yapan Başkan Gül, “Doğum günlerini kutladığımız yavrularımızın doğum günlerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde çok daha güzel doğum günleri kutlamayı Rabbim bizlere nasip etsin. Emeği geçen öğretmenlerimize, kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah diğer arkadaşlarımızın da önümüzdeki günlerde doğum günlerini kutlamaya geliriz” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.