Engelli tüketiciler alışverişlerde karşılaştıkları zorlukları anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Engelli tüketiciler alışverişlerde karşılaştıkları zorlukları anlattı
21 Mar 2018 / Çar 13:27
/ 92 Kez Okundu
| |

Dünya Tüketiciler Günü dolayısıyla Mersin Ticaret Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Engelsiz Tüketici Projesi" kapsamında engelli vatandaşlar, alışverişlerde karşılaştıkları sorunları içeren broşürleri mağazalara dağıttı

Dünya Tüketiciler Günü dolayısıyla Mersin Ticaret Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Engelsiz Tüketici Projesi" kapsamında engelli vatandaşlar, alışverişlerde karşılaştıkları sorunları içeren broşürleri mağazalara dağıttı.
Dünya Tüketiciler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde engelli bireyler, özellikle vatandaşların yoğun olduğu alışveriş merkezlerindeki mağazaları gezerek, broşürler dağıttı. Engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri başlığıyla hazırlanan broşürler tek tek hem alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara hemde çalışanlara verildi.
İl Ticaret Müdür Vekili Hacı Akif Yıldız, projenin öncelikli amacının engelli tüketicilerin alışverişlerde karşılaştığı sorunlara bir nebzede ışık olabilmek ve kurum olarak satıcı ile vatandaş arasında bir köprü oluşturabilmek olduğunu söyledi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.