Engelliler gönüllü askerlik başvurusu yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Engelliler gönüllü askerlik başvurusu yaptı
09 Mar 2018 / Cum 11:50
/ 81 Kez Okundu
| |

Adıyaman’ın Besni Anadolu Sakatlar Derneği ve Adıyaman Görmeyenler Engelli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Mehmetçiğe destek olma amacıyla gönüllü askerlik için başvuru yaptı

Adıyaman’ın Besni Anadolu Sakatlar Derneği ve Adıyaman Görmeyenler Engelli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Mehmetçiğe destek olma amacıyla gönüllü askerlik için başvuru yaptı.
Adıyaman Askerlik Şubesi önüne gelen her iki derneğin üyeleri gönüllü askerlik için askerlik şubesine dilekçe verdi.
Verilen dilekçeler sonrasında Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan, Adıyaman Görmeyenler Engelli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hikmet Yüksel ile dernek üyeleri, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Mücahit Avkıran, Besni İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın ile bir araya geldi. Mehmetçiğe verilen desteklerden dolayı oldukça mutlu ve gururlu olduklarını dile getiren İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, “Ordumuz güçlü, mevcut gücümüz yeterli. Bu güzel niyetiniz bizleri gururlandırıyor, Allah razı olsun. Bizim için önemli olan niyettir, sizler dualarınızı esirgemediğiniz müddetçe ordumuz daha da güçlenecektir" dedi. Mehmetçiğe destek amacıyla gönüllü askerlik için dilekçelerini verdiklerini söyleyen Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan, "Bizler ülkenin huzuru ve bekası için terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek için askerlik başvurumuzu yapmaya geldik. Engellerimiz eli kanlı terör örgütleriyle mücadele eden şanlı ordumuzun yanında olmaya veya vatan aşkımıza engel değildir" şeklinde konuştu.
Adıyaman Görmeyenler Engelli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Hikmet Yüksel ise, dava vatan olunca kendilerinin de savaşmaya hazır olduklarını ifade etti.
Dernek başkanları ve dernek üyeleri daha sonra İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Mücahit Avkıran, Besni İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın ile bir süre sohbet ederek Mehmetçik için dualar etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.