Erdemli Belediyesi’nden engelli öğrencilere kırtasiye desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erdemli Belediyesi’nden engelli öğrencilere kırtasiye desteği
22 Mar 2018 / Per 12:02
/ 102 Kez Okundu
| |

Erdemli Belediyesi, ilçede eğitim gören engelli öğrencilere kırtasiye seti ve kıyafet dağıtımı yaptı

Erdemli Belediyesi, ilçede eğitim gören engelli öğrencilere kırtasiye seti ve kıyafet dağıtımı yaptı.
Özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için eğitim yardımında bulunduklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve Türkiye’nin geleceğinde hayırlı ve güzel görevlerde bulunmaları adına belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.
"Geleceğimize yatırım yapıyoruz"
Belediyenin kapılarını öğrencilere sonuna kadar açtıklarını kaydeden Tollu, "Neye ihtiyacınız varsa, ne istiyorsanız, ne sorununuz varsa bize gönül rahatlığı ile tek başınıza gelebilirsiniz” diye konuştu. "Geleceğimize yatırım yapıyoruz" diyen Tollu, şöyle devam etti; "Bu da boşa gitmeyecektir. Çünkü çocuklarımızın başarıları bu ülkenin başarısıdır. Bu bizim için, bu ülkenin geleceği için çok önemlidir. Çocuklarımıza
güveniyoruz ve onlara tüm hayatlarında başarılar diliyoruz."
Eğitim konusunda hiçbir hizmetten kaçmadıklarını da ifade eden Tollu, bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kent merkezinde bu yıl öğrencilerin hizmetine sundukları 900 kişi kapasiteli kurs merkezi ile Erdemli’de eğitim düzeyinin çok yükseleceğini belirten Tollu, okullara araç ve gereç desteği vererek başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini de aktararak, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespitini bir insanlık projesi olan Limon Çiçeği ekiplerinin yaptığını ve kırtasiye dağıtımının Limon Çiçeği hizmet noktasında gerçekleştiği bilgisini verdi.
’Limon Çiçeği’ projesiyle ilgili de bilgi veren Tollu, proje kapsamında engelli ve yaşlı vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını belirterek, ekiplerin çok titiz bir çalışma yürütüp, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Erdemli’nin her noktasında, insanın olduğu her yerde hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Tollu, ’Limon Çiçeği’ projesinin de bu hizmetlerden biri olduğunu ifade etti. Tollu, proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara belediyece ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı, hasta yatağı, market ihtiyacı, öğrencilere ise kıyafet- kırtasiye ve benzeri yardımlarda bulunduklarını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.