Eren Bülbül’ün mezarının bulunduğu yerde ailesi için yapılan evin yapımı karda kışta devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eren Bülbül’ün mezarının bulunduğu yerde ailesi için yapılan evin yapımı karda kışta devam ediyor
25 Oca 2018 / Per 14:05
/ 55 Kez Okundu
| |

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesi kırsalında geçtiğimiz Ağustos ayında terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül’ün ailesi için mezarının bulunduğu alanda yapımı sürdürülen konutun çalışmalarını inceledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesi kırsalında geçtiğimiz Ağustos ayında terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül’ün ailesi için mezarının bulunduğu alanda yapımı sürdürülen konutun çalışmalarını inceledi.
Trabzon’un Maçka ilçesi Yolgören Mahallesi’nde geçtiğimiz Ağustos ayında terör örgütü mensuplarının saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek isterken Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül’ün saldırıya uğradığı yere Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan 3 katlı konutun inşaatına ağır kış şartlarına rağmen devam ediliyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen konut çalışmalarını beraberinde Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ile birlikte yerinde denetleyen Başkan Gümrükçüoğlu, kış şartlarına rağmen inşa çalışmalarına devam ettiklerini ve baharla birlikte evi aileye teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, “ Eren Bülbül’ümüz hepimizin kalbinde yaşıyor. Bütün milletimizin kalbinde yaşıyor. Hiç olmazsa mütevazı olarak anneciğine böyle bir ev kazandırmak istedik. Şehidimizin yerini hiçbir şeyin tutması elbette mümkün değil. İnşallah bu evi birkaç ay içinde bitirip ailesine teslim etmeyi Allah-u Teala bizlere nasip edecek. Milletimiz Eren Bülbül’ü, tüm şehitlerimizi gönlünde yaşatıyor. Allah vatanımızı, milletimizi, devletimizi, bayrağımızı muhafaza etsin” dedi.

Baharla birlikte Erel Bülbül’ün ailesi evlerine kavuşacak
Başkan Gümrükçüoğlu inşaat alanındaki incelemelerinin ardından anne Ayşe Bülbül’ü ziyaret ederek, sohbet etti. Gümrükçüoğlu, “Senin milletimizin gönlündeki yerin kendi annelerimizden bile çoktur. Sen şehit annesisin. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün ülkemiz Eren Bülbül’ümüzü hakikaten kalbinde yaşatıyor. Seni ziyaret etmek, ne emredersen yerine getirmek yılmayacağımız bir husustur, bizim boynumuzun borcudur. Bu evi inşallah bahar ile birlikte tam olarak hazır hale getireceğiz. Şuanda da askerlerimiz, Eren’imizin birkaç yaş büyüğü olan ağabeyleri vatanımız, milletimiz, devletimiz, bayrağımız için sınırlarımızın dışında, Afrin’de canlarını ortaya koyuyorlar. Hepimizin duaları onlarla” şeklinde konuştu.
Başkan Gümrükçüoğlu şehit Eren Bülbül ve merhum babasının kabirlerini ziyaret ettikten sonra mahalleden ayrıldı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.