ERGAB Başkanı Sedat Sevim, çalışan gazetecilerin gününü kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ERGAB Başkanı Sedat Sevim, çalışan gazetecilerin gününü kutladı
10 Oca 2018 / Çar 11:34
/ 120 Kez Okundu
| |

Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) Başkanı Sedat Sevim, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, gazetecilerin sorumluluklarının, her zaman sorunlarından önce geldiğini söyledi

Erzincanlı Gazeteciler Birliği ( ERGAB) Başkanı Sedat Sevim, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, gazetecilerin sorumluluklarının, her zaman sorunlarından önce geldiğini söyledi.
10 Ocak 1961 yılında kabul edilen, 212 Sayılı yasa ile Çalışan Gazeteciler ile işverenler arasındaki çalışma koşullarının düzenlendiğini belirten Başkan Sedat Sevim, "1961 yılından günümüze, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olarak kutlanmaktadır. Güzel ülkemizin topraklarında yaşayan halkın haber alma özgürlüğü için mesai mefhumu gözetmeksiniz çalışan tüm basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.
Gazeteciliğin çok önemli ve büyük sorumluluk taşıyan bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Sedat Sevim, "Gazeteciler zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içerisinde gece gündüz demeden, vatandaşa en doğru, tarafsız ve hızlı bilgiyi vermek için çaba sarf etmektedir. Bir taraftan toplumu bilgilendiren gazeteciler, bir taraftan da halkın talep ve beklentilerini yansıtmaktadırlar.
Zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalışan gazeteciler, halkın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber almasına katkıda bulunarak, görevlerini ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmektedirler.
Erzincanlı Gazeteciler Birliği Üyeleri adına; Cefakarca ve onurlu bir şekilde büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.