Erzincan’da bahar havası yaşanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erzincan’da bahar havası yaşanıyor
24 Şub 2024 / Cmt 14:25
/ 0 Kez Okundu
| |

Erzincan’da etkili olan soğuk ve yağışlı hava yerini pastırma sıcaklarına bırakırken, güzel havayı fırsat bilip değerlendirmek isteyen vatandaşlar kendilerini dışarı attı.

Havaların sıcak gitmesiyle birlikte Erzincanlılar kendilerini dışarı attı. Geçtiğimiz haftalarda soğuk havanın kendini hissettirdiği Erzincan’da adeta yazdan kalma günler yaşanıyor. Pastırma sıcaklarını fırsat bilip dışarı çıkan vatandaşlar, şehir merkezinde bulunan parklarda ve çay bahçelerinde oturarak güneşli havanın keyfini çıkardı. Meteorolojik değerlendirmelere göre Erzincan’da hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam ediyor. Hava sıcaklığının 11 dereceyi bulduğu kentte güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar caddeleri doldurdu.
“Sanki bahar havası var”
Muhammed Aktay isimli bir vatandaş, " Sanki bahar havası var" diyerek, "Aslında sabah kalktığımızda biraz soğuk oluyor ancak öğlene doğru sanki yaz geri geliyor. Geçtiğimiz günlerde daha soğuktu hava ama tekrardan güneş yüzünü gösterdi. Bizler de eşimiz, dostumuzla birlikte güneşli havanın tadını çıkarıyoruz” dedi.
Enes Yücel İsimli bir vatandaş ise, “Önceden ‘Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır’ dediğimiz günlerde, Şubat ayının sonlarında böyle hava olmadı. Bu günler hep karlı geçerdi ama artık mevsimlerde değişti. Bir yazı yaşıyoruz bir de kışı. Hava gerçekten çok güzel. Güneşli ve gördüğünüz gibi dışarıda arkadaşlarımızla oturuyoruz. İnşallah bu keyifli günlerin sonucunda yaz aylarında kuraklık olmaz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.