Erzincan’dan tüm belediyelere çağrı: "Çocuk parklarına kamera konulsun"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erzincan’dan tüm belediyelere çağrı:
24 Mar 2018 / Cmt 16:40
/ 65 Kez Okundu
| |

TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı’nın çocuklar güven içinde oynasın diye başlattığı kampanya çağrısına Erzincanlılar da destek verdi

TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı’nın çocuklar güven içinde oynasın diye başlattığı kampanya çağrısına Erzincanlılar da destek verdi.
Çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarına dur demek maksadıyla TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı tarafından başlatılan "Belediyeler her çocuk parkına bir kamera koysun” kampanyası Erzincanlılardan büyük destek görüyor. Çok sayıda aile, TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı’nın çağrısına destek vererek, çocukların zamanının büyük bir bölümünü geçirdiği oyun parklarına kameralar yerleştirilmesi konusunda belediyelere çağrıda bulundu.
Son dönemlerde sıkça gündeme gelen çocuk kayıpları, taciz ve tecavüz olaylarına dur demek için TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı “Belediyeler her çocuk parkına bir kamera koysun" kampanyası başlattı. Kampanyaya destek veren ve kameraların caydırıcı olabileceğini belirten bir anne, “Çok iyi bir düşünce. Ben yıllar önce bu projeyi Valiliğe yada ilgili kurumlara sunmak istiyordum. Sizin de ayağımıza gelmeniz çok güzel oldu. Parkın etrafı açık. Parklar çocukların ve yaşlıların gelip dinlendiği bir yer. Bu projeyi getirdiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.
Oynaması için çocuğunu parka getiren diğer bir anne ise, “Bu kampanya çevremiz ve çocuklarımız açısından çok güzel bir uygulama olmuş. Bütün herkesin destek vermesi gerekiyor” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.