ESER’in özel öğrencilerine özel kutlama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ESER’in özel öğrencilerine özel kutlama
03 Mar 2018 / Cmt 12:08
/ 83 Kez Okundu
| |

Eyüpsultan Engelli Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin (ESER) özel çocukları için düzenlenen doğum günü kutlaması renkli görüntüler oluşturdu

Eyüpsultan Engelli Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin (ESER) özel" href="/tag/ozel/"> özel çocukları için düzenlenen doğum günü kutlaması renkli görüntüler oluşturdu.
Eyüpsultan Engelli Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin (ESER) özel" href="/tag/ozel/"> özel çocukları için hazırlanan doğum günü kutlamasında renkli ve eğlenceli dakikalar yaşandı.
Başkan Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın’ın da katıldığı doğum günü kutlamasında ESER’li öğrenciler doyasıya eğlendi. Başkan Remzi Aydın’a karşı duydukları sevgi ve alakayı içlerinden geldiği şekilde zaman zaman gülerek zaman zaman gözyaşları içinde dile getiren ESER’li çocuklar gün boyunca doyasıya eğlendi, dans etti.
Kendilerini dansa davet eden öğrencileri kırmayan Başkan Remzi Aydın da onlarla beraber hem dans etti hem de her birini ayrı ayrı kucakladı. Pasta kesiminden hemen sonra mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara Başkan Remzi Aydın’ın hediyeleri taktim edildi.
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın sosyal projelerinden biri olan ve 21 Mart 2017’de hizmete giren Zahir Kafe’de sadece down sendromlu ve otizmli çocuklar istihdam ediliyor. Zahir Kafe sayesinde özel" href="/tag/ozel/"> özel çocuklar hem çalışma hayatının içinde yer alıyor hem de özgüven kazanıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.