Eski Kartal fotoğrafları Kartal Belediyesi’nde sergileniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
18 Ara 2017 / Pzt 12:06
/ 23 Kez Okundu
| |

‘Fotoğraf ve Resimlerle Gönülden Gönüle Renk Geçişleri’ adlı sergi, Kartal’da faaliyet gösteren Kartal Gönüllüleri’nin girişimiyle Kartal Belediyesi fuaye alanında açıldı

‘Fotoğraf ve Resimlerle Gönülden Gönüle Renk Geçişleri’ adlı sergi, Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal’da faaliyet gösteren Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Gönüllüleri’nin girişimiyle Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Belediyesi fuaye alanında açıldı.
Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal’ın bir balıkçı kasabasından günümüze geçirdiği değişimi gözler önüne seren serginin açılışını Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Ali Apaydın gerçekleştirdi. Her ikisi de eski Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartallı olan Başkan Yardımcıları Yeşilyurt ve Apaydın çocukluk ve gençlik yıllarından hatırladıkları Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal’ın fotoğraflarını uzun uzun inceledi. Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gürsel Öğüt, Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar’ın da katıldığı sergide Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Gönüllüleri adına Hülya Çimen Koyun’a Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal heykelciği takdim etti. Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal’ın, çoğunluğu siyah beyaz fotoğraflarından oluşan serginin yanı sıra Kartal" href="/tag/kartal/"> Kartal Gönüllüleri’nin yaptığı tabloların da yer aldığı sergi, 28 Aralık tarihine kadar açık kalacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.