Eşkinat: “Hedefimiz Tekirdağ’a önce Avrupa sonra da Dünya Şampiyonası getirmek”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eşkinat: “Hedefimiz Tekirdağ’a önce Avrupa sonra da Dünya Şampiyonası getirmek”
15 Oca 2018 / Pzt 16:06
/ 41 Kez Okundu
| |

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından İstanbul Olimpiyat Evi’nde 2016-2017 yıllarının en başarılı sporcularının ödüllendirildiği TYF 2016-2017 Yelken Ödüllerine katılan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Sesimizi Avrupa’ya duyurmayı başardık

Türkiye Yelken Federasyonu tarafın dan İstanbul Olimpiyat Evi’nde 2016-2017 yıllarının en başarılı sporcularının ödüllendirildiği TYF 2016-2017 Yelken Ödüllerine katılan Tekir dağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Sesimizi Avrupa’ya duyurmayı başardık. Yelken sporunu Tekir dağ’ da daha da geliştirmek istiyoruz. Hedefimiz dağ’a" href="/tag/tekir daga/">Tekir dağ’a önce Avrupa sonra da Dünya şampiyonası getirmek.” dedi.
Tekir dağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkiye Yelken Federasyonu tarafın dan 2016-2017 yıllarının en başarılı sporcularının ödüllendirildiği TYF 2016-2017 Yelken Ödülleri organizasyonuna katıldı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlarken açılış konuşmasını Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak gerçekleştirdi.
Özlem Akdurak açılış konuşmasın da yelken sporuna destek verenlere teşekkür ederken, “Yelken sporunu bugünlere taşıyan başta eski başkanlarımız olmak üzere tüm yelken emekçilerine teşekkürlerimi sunuyorum. En büyük amacımız yelken sporunun önünde engel olan tesisleşme sorununu orta dan kaldırmaktır. Bu nokta da bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Ülkemiz ve yelken sporumuz için desteklerinizin sürmesini diliyorum” dedi.

Başkan Eşkinat’a katkıların dan dolayı plaket verildi
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak’ın açılış konuşmasının ardın dan yelken sporuna katkı verenlere plaket takdim edildi. Plaketini almak üzere sahneye davet edilen Tekir dağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a plaketini Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Doğaner takdim ederken yelken sporuna katkıların dan dolayı teşekkür etti.
Ödül töreni 2016 ve 2017 yılın da ulusal yarışmalar sonucun da Türkiye sıralamasın da ilk üçe giren sporculara ödül verilmesi ile devam etti.Uluslararası yarışmalar da ülkemizi temsil ederek dereceye giren sporculara da ödül verilen törende Tekir dağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yelken sporun da sesimizi dünyaya duyuran kadın sporcularımıza ödüllerini takdim etti.

“Hedefimiz dağ’a" href="/tag/tekir daga/">Tekir dağ’a önce Avrupa sonra da dünya şampiyonası getirmek”
Ödül töreni sonrasın da açıklamalar da bulunan Başkan Eşkinat, “Yelken alanın da 3 yıldır Rodostocup Yelken yarışlarını düzenliyoruz ve bu yarışlar artık bir marka. Rodostocup Yelken Yarışlarının yanı sıra bu yıl 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nı federasyonumuzla birlikte Tekir dağ’ da gerçekleştirdik. Çok da güzel bir organizasyon oldu. Sesimizi Avrupa’ya duyurmayı başardık. Yelken sporunu Tekir dağ’ da daha da geliştirmek istiyoruz. Hedefimiz dağ’a" href="/tag/tekir daga/">Tekir dağ’a önce Avrupa sonra da Dünya şampiyonası getirmek.” dedi.Açıklamalarına ödül töreni ile devam eden Eşkinat; “Bugün federasyonumuzun daveti üzerine geldim. Katkılarımız dan dolayı bize teşekkür plaketi verdiler. Aynı zaman da ülkemizi dünyanın dört bir yanın da başarıyla temsil eden kadın sporcularımıza ödüllerini verme mutluluğunu yaşadım. Kendilerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Öte yan dan Türkiye Yelken Federasyonu tarafın dan 2016-2017 yıllarının en başarılı sporcularının ödüllendirildiği TYF 2016-2017 Yelken Ödülleri’nde Tekir dağ Yelken İhtisas Kulübü’nden Ayşenur Orhan 2016 ve 2017 yılları Laser Radial Rank Kızlar kategorisi 1.’si ödülünü alırken yine Tekir dağ Yelken İhtisas Kulübü’nden Zülal Alev Erkan ise Balkan Şampiyonası Kızlar kategorisi 1.’liği ile ödül kazandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.